Speeltuin geopend op 27 januari

Goed nieuws! De speeltuin in deelgemeente Pitombeira, nabij de stad Sumé (PB), is nu officieel geopend! Dit prachtige project is mogelijk gemaakt dankzij de donatie van €5000,- door het bedrijf Omni-plan uit Utrecht aan Stichting Thaysa.

Wij willen Omni-plan hartelijk bedanken voor hun steun en het mogelijk maken van dit waardevolle initiatief. Deze speeltuin zal niet alleen het leven van de kinderen in onze afgelegen agrarische gemeenschap verbeteren, maar ook zinvolle bezigheden bieden aan de bewoners, evenals een klein beetje inkomen tijdens de bouw en het onderhoud van de speeltuin.

Het terrein van 91 vierkante meter is eigendom van de gemeenschap en ligt bij het centraal gelegen gebouw waar doktersbezoeken, vergaderingen en kerkdiensten plaatsvinden. Dat terrein is nu omgetoverd tot een prachtige speeltuin. Deze is vrij toegankelijk voor alle gezinnen in de gemeenschap. De kinderen kunnen nu genieten van speelplezier terwijl ze wachten op een doktersbezoek of bij het bijwonen van vergaderingen met hun ouders.

We zijn ook verheugd te melden dat er in de toekomst verschillende workshops zullen worden georganiseerd voor de kinderen. Dit biedt niet alleen educatieve kansen, maar versterkt ook de banden binnen de gemeenschap.

Een speciale dank gaat uit naar de bewoners die hebben bijgedragen door ideeën uit te wisselen en actief te helpen bij de realisatie en het onderhoud van de speeltuin. Samen hebben zij iets geweldigs tot stand gebracht!

© Copyright - Thaysa.nl