Yvonne en Anniek kunnen niet wachten

Hallo allemaal,

Ik ben Yvonne Timmermans en ik ben 20 jaar. Ik ben de dochter van de ‘motor’ van deze stichting en ik heb een geadopteerde zus uit Brazilie. Vanaf jongsafaan heb ik al veel te maken gekregen met Brazilie. Mijn vader, moeder, zus en broer zijn allemaal al minstens een keer geweest. En nu is het mijn beurt. Ik studeer Gezondheidswetenschappen, Beleid, Management van de Gezondheidszorg (BMG) aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Vanuit deze studie kijk je naar wat een eerlijke verdeling is van gezondheid en gezondheidszorg gebruik en hoe dit verbeterd kan worden.

Ik ben Anniek Postema, 19 jaar oud, ik woon in Oostvoorne en ik houd van sporten. Ik heb een zus, een broer en een zusje. Ik zit in het eerste jaar van de studie psychologie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam, ik vind dit erg interessant omdat het menselijk gedrag mij erg interesseert. Van de vader van een vriend heb ik gehoord dat Brazilië het mooiste land was wat hij ooit heeft gezien, mede hierdoor kijk ik er extra naar uit om er naartoe te gaan.

Brazilië willen wij graag ontdekken en wij hopen dat we iets kunnen betekenen voor die mensen daar, al is het slechts een mooie herinnering. We gaan ons er in ieder geval voor inzetten door in verschillende projecten aan de slag te gaan, zoals een project met verslaafde vrouwen. Tevens hopen wij iets van de Brazilianen te kunnen leren, hun cultuur, hun onbezorgde blik op het leven, hun gevoel voor muziek en wie weet wat nog meer!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *